Ajetet MP3

Rukje - Ajetet E Msyshit Dhe Zilisë

Duration : 1.25.57
Channel : Radiodavetiislam
Viewer : 1.107.018

Rukje - Ajetet E Magjisë Dhe Sihrit

Duration : 42.59
Channel : Radiodavetiislam
Viewer : 205.286

Dy Ajetet Që Po U Lexuan Në Ndonjë Shtepi...

Duration : 3.09
Channel : Teuhidchannel
Viewer : 542.851

Ajetet Speciale Per Prishjen E Magjis Dhe Sihrit

Duration : 36.18
Channel : Musliman Tv
Viewer : 50.920

Rukje - Ajetet E Msyshit Dhe Zilisë

Duration : 1.25.57
Channel : Nuk Ka Zot Tjetër Pos Allahut
Viewer : 1.426

Rukje - Ajetet E Shkurorizimit Dhe Shtatzanis

Duration : 1.33.25
Channel : Radiodavetiislam
Viewer : 40.683

Rukje - Ajetet E Zjarrit (djegjes)

Duration : 28.07
Channel : Mjekesia Islame
Viewer : 5.151

Ajetet E Djegies

Duration : 20.31
Channel : Allahu Akbar
Viewer : 47.867

Ajetet E Sexhdes Në Kuran 2 - Dr. Imam Ahmed Kalaja

Duration : 1.02.19
Channel : Dr. Imam Ahmed Kalaja
Viewer : 586

Hoxhe Ahmed Kalaja - Mendimet E Keqija, Dy Ajetet E Fundit

Duration : 33.55
Channel : Muslim Portal
Viewer : 7.600

Ajetet E Sexhdes Në Kuran 5 - Dr. Imam Ahmed Kalaja

Duration : 1.07.16
Channel : Dr. Imam Ahmed Kalaja
Viewer : 495

Ajetet 1 Dhe 2 Nga Sureja El-bekare - Hoxhë Enis Rama

Duration : 21.51
Channel : Vizion Media
Viewer : 2.440

Meso Ajetet 1-15,sure El-bekare

Duration : 2.51
Channel : Drita Islame
Viewer : 116.434

Rukje Ajetet E Rukjes Nga Yahja Hawaa

Duration : 42.15
Channel : Timelessdeen
Viewer : 1.719

Ajetet E Kuranit Te Cilat Perdoren Gjate Rukjes (ekzorcizmit Islam)

Duration : 13.42
Channel : Truetube Media Tv
Viewer : 2.943